Építés

Új építésű házak az Észak-Keleti régióban

Ingatlanvásárlás esetén számos tényező közre játszhat a végső választásban és bár igen népszerűek a felújítandó ingatlanok, az új építésű házak is egyre keresettebbek az Észak-Magyarországi régióban. Hogy miért is érdemes inkább egy új építésű ingatlant választani egy felújítandóval szemben?

Egyrészt ha már a kivitelezés alatt megvesszük a kiválasztott ingatlanunkat, akkor mi magunk választhatjuk meg az összes burkolati elem színét, vagy mondjuk szanitereket és nyílászárókat, így ezek teljesen a vevő ízlését tükrözik. Másrészt elkerülhetjük a már használt ingatlanoknál a használatból eredő problémákat.

Az pedig, hogy valaki önállóan fogjon bele egy építkezésbe igencsak nehéz, költséges és időigényes küldetés, szinte nincs olyan ember, akinek a közvetlen környezetében ne lenne olyan személy, akinek akár éveket is csúszott az új házának átadása, mert elfogyott az alapanyag, vagy éppen egyáltalán nem, vagy csak nagyon magas áron talált munkásbrigádot, akiknek bizonyos esetekben a munkájuk is igen kérdéses. Önállóan építkezésbe fogni ezen okok miatt igen rizikós lehet.

Érdemes tehát az új építésű házak esetében a Balansz Ingatlanstúdió szolgáltatását igénybe venni, ugyanis generálkivitelező partnereink már több évtizede tevékenykednek az építőiparban, a pontosság és a precizitás pedig a kisujjukban van!

Ha te is új építésű ingatlant vásárolnál Nyíregyházán, vagy környékén, keresd a Balansz Ingatlanstúdiót, ahol szakértő ingatlanközvetítőkkel és teljeskörű ingatlan adás-vételi illetve hitelügyintézéssel várunk, kattints IDE!