Internet

Céges honlapkészítés

Manapság megint kiemelt szerephez jutnak a webes eszközök egy cég életében. Egyre több vállalkozásnál figyelhető meg, hogy már nemcsak egy honlapjuk van, hanem akár hét-nyolc egyszerre, jobb esetében minden fontosabb terméknek vagy szolgáltatásnak van saját weboldala. Miért jó ez? Mert szegmentáltan lehet velük foglalkozni, hirdetni, keresőoptimalizálni.

Ha Ön is úgy érzi, érdemes lenne több weboldalt készíttetni, olvassa el céges honlapkészítés ajánlatunkat! Igyekeztünk teljesen vállalkozóbarát árakat kialakítani, azaz csak annyit kérünk szolgáltatásainkért, amit mi magunk is kifizetnénk. A szakmában gyakran látunk teljesen elrugaszkodott, irreális árakat, de mi nem nézzük hülyének az ügyfelet, normális árakon dolgozunk.

A céges weboldal készítés alapját mindig egy WordPress vagy Joomla rendszer adja. Ezen tartalom kezelők segítségével alakítunk ki gyors, könnyen használható weboldalakat, persze magyar nyelvű adminisztrációs felülettel. Egy ilyen tartalom kezelőre épített weboldal aztán az online marketing folyamatokban is sokat tud segíteni, ha webshopot teszünk hozzá, amelyben termékeink vagy szolgáltatásaink szerepelnek, bankkártyás fizetés esetén komplett profit termelő gépezetet is ki lehet alakítani.

A mi vállalkozásunkban közel tizenöt weboldal folyamatosan hozza a látogatókat (keresőoptimalizálással és ads-szel), tehét folyamatosan termeli a bevételt. Reméljük, az Ön vállalkozása hasonlóképpen gondolkodik. Ha még nincs ennyi pénztermelő weboldala, keressen minket bátran, szívesen elkészítjük Önnek is WordPress vagy Joomla alapú weboldalát! Csatlakozzon hozzánk a sikerben!