Divat

Hol vásárol egy stílusos kismama?

Kismamaként az első trimeszter végén a megszokott nadrágjaid kényelmetlenné válnak, ezért gardróbodat újra kell gondolnod. Mielőtt felvásárolnál mindent, válaszold meg az alábbi kérdéseket Mire van szükségem, ha be kell járni dolgozni az irodába várandósan?

  • ha home office-ban vagyok
  • ha elmegyek bevásárolni
  • ha orvoshoz megyek
  • ha eseményre kell menjek
  • ha kismama tornázni szeretnék

És még számos kérdést is feltehetsz, ami a megszokott mindennapjaidra jellemző. Mert az biztos, hogy amint megtudod, hogy babát vársz milliónyi megválaszolatlan kérdésed lesz. Ruházkodás témában van egy szuper tippünk: csinos és divatos, minőségi kismama ruháért a b.boom kismama divat üzleteit keresd fel. Ha pedig kényelmesen, otthonról szeretnél ruhatárat bővíteni, akkor rendelj online. Nem csak az instagramon pózoló kismamák tudnak szépen és a legújabb divat szerint öltözködni. Neked is adott a lehetőség, élj vele.

Bármilyen élethelyzetre is keresel kényelmes kismama nadrágot, alkalmi kismama ruhát, vagy kórházi csomagodat kell összepakolnod, itt biztosan megtalálsz mindent. Megbízható és tesztelt márkák, kedves és segítőkész kiszolgálás és nagy választékból találhatod meg a Neked valót. Online rendelések kiszolgálás extra gyors, akár már másnap átveheted csomagodat, így tényleg nem kell várj a kényelmes kismama ruhádra. Ha a méret választásnál elbizonytalanodnál, keresd fel az ügyfélszolgálatot, ahol gyorsan és készségesen segítenek.  Személyes vásárlásnál mindegy melyik üzletet választod, hiszen a kínálat nagyon hasonló a budai és pesti kismama üzletben.

Sikkes kismamák butikja