Divat

Coloré, otthon a divatban

Noha a „divat” szót régebben elsősorban az öltözködéssel asszociáltuk, ma már sokkal szélesebb körben használjuk a fogalmat, amely napjainkban leginkább trendeket, irányzatokat jelöl. Olvasóink a DIVAT rovaton belül számos érdekes, naprakész, trendi témával találkozhatnak.

Az ÖLTÖZKÖDÉS alrovatunkban a világszerte ismert márkákról és neves divattervezőkről épp úgy olvashatóak cikkek és összeállítások, mint a sztárok öltözködési szokásairól, a vörös szőnyeges eseményeken látható ruhakölteményekről, az aktuális/szezonális trendekről és ruhadarabokról, vagy éppen a fenntartható brandekről.

A HAJ alrovat anyagaiban nemcsak hasznos tippeket kaphatnak az olvasók a hajápolással vagy különféle frizurák elkészítésével kapcsolatban, hanem megismerkedhetnek a legújabb trendekkel és a celebvilág hajápolási praktikáit is elleshetik.

A SZÉPSÉG és SMINK alrovatokban szintén látványosan képviseltetik magukat a világsztárok és hírességek, hiszen lerántjuk a leplet szépségápolási titkaikról, rutinjaikról, étkezési szokásaikról, diétájukról. Utánajárunk annak, hogy mitől lesz szép a bőr és tökéletes a smink, milyen kozmetikumokat ajánlatos használni, illetve mellőzni, esetenként videós tartalmakkal tesszük szemléletesebbé az anyagainkat.

Összességében elmondható, hogy rovatunk olvasói a divat társadalmi, kulturális, sőt gazdasági vetületeibe is betekintést nyernek. Coloré, a Te színtered